MENU

Sökordsoptimering Beginner

Sökordsoptimering Beginner är en kurs för dig som inte alls, eller väldigt lite, har arbetat med marknadsföring via sökmotorer. Du vill lära dig att driva trafik till företagets webbplats med hjälp av sökordoptimering (on-page) och på ett effektivt sätt bli hittad av målgruppen (Inbound Marketing).

Du vill ha en metodik för att skapa och underhålla ditt företags sökmotoroptimering och därmed uppnå en god placering i det organiska sökresultatet. Du vill också förstå möjligheterna med köpt sökmotormarknadsföring som till exempel sponsrade länkar/annonser och Google Adwords.

Kursinnehåll:

Med Sökordsoptimering Beginner får du lära dig grunderna i sökordsoptimering och hur du arbetar med att optimera sidor på ditt företags website. Vi diskuterar några vanliga CMS-system och genomför praktiska övningar i WordPress CMS-system.

Under utbildningen lär du dig att göra sökordsanalyser med hjälp av Google Analytics, du får en inblick i hur en sökmotor fungerar och rankar webbplatser, vilka parametrar som är viktiga att känna till, vilka fallgropar som finns och mycket mer. Någon kunskap om programmering är inte nödvändig.

Utöver detta kommer vi att ägna oss åt hur sponsrade länkar/annonser på Google fungerar och om du har en egen inloggning till Google kan du själv prova på att skapa en kampanj/annons.

 

Sökordsoptimering Beginner 

 

Övriga kurser:

Webbstrategi med varumärket som grund

Webbsida i WordPress Grund

Sociala medier strategi och implementering

Facebookredaktör Grund

 

Boka eller gör en förfrågan här!