Kostnadsuppskattning

Expedition Edman är en liten reklam- och webbyrå som brinner för kommunikation med helhetssyn. Med ditt varumärke i fokus skapar jag kreativt och relevant reklammaterial med proffsigt innehåll för digitala, sociala och tryckta medier.

Behöver du en ny eller uppdaterad webbplats, nya broschyrer eller hjälp med din kommunikation i sociala medier? Kanske är det dags att ta in en kostnadsuppskattning från en reklambyrå? Låt mig ge dig en förutsättningslös uppskattning baserad på dina önskemål. Kryssa för och fyll i vad du vill ha hjälp med, så återkommer jag med en detaljerad beräkning av priset.

Titta gärna igenom referenserna här om du behöver idéer!

Webbsida i Wordpress:

Antal sidor:
1 sida - onepage2-4 sidor5 eller fler sidor

Funktioner:
KontaktformulärBloggWebbshopKoppling till sociala medier

Texter:
Jag har/skriver egna färdiga texterJag behöver hjälp att redigera/finslipa mina egna texterJag vill ha hjälp med texter från grunden

Bilder och filmer:
Jag har egna högupplösta bilder i rätt formatJag har egna högupplösta bilder men behöver hjälp att omvandla dem till rätt formatJag behöver hjälp att ta nya bilder eller att köpa bilder från bildbyråJag har egna högupplösta filmer i rätt formatJag har egna högupplösta filmer men behöver hjälp att omvandla dem till rätt formatJag behöver hjälp att ta nya filmer eller att köpa filmer från bildbyrå

Sökordsoptimering:
Jag tar själv fram vilka sökord som ska optimeras men behöver hjälp med optimeringen online, på sidanJag vill ha hjälp med hela sökordsoptimeringenJag hoppar över sökordsoptimering

Domän och webbhotell:
Jag behöver hjälp att söka och köpa domänJag behöver hjälp att boka webbhotell

Utbildning:
Jag behöver utbildning i hur jag uppdaterar texter, bilder och ev butik


Trycksak:

Ungefärlig storlek och antal sidor:

Antal exemplar:

Texter:
Jag har/skriver egna färdiga texterJag behöver hjälp att redigera/finslipa mina egna texterJag vill ha hjälp med texter från grunden

Bilder:
Jag har egna högupplösta bilder i rätt formatJag har egna högupplösta bilder men behöver hjälp att omvandla dem till rätt formatJag behöver hjälp att ta nya bilder eller att köpa bilder från bildbyrå


Sociala medier:

Facebook:

Instagram:
Jag har ingen Instagramsida och behöver hjälp att skapa en samt att regelbundet ta fram relevant innehållJag har en Instagramsida och behöver hjälp att regelbundet ta fram relevant innehåll