Dags att se över din marknadsföring?

Här får du ett hum om kostnaden!

Expedition Edman är en liten reklam- och webbyrå som brinner för kommunikation med helhetssyn. Med ditt varumärke i fokus skapar jag kreativt och relevant reklammaterial med proffsigt innehåll för digitala, sociala och tryckta medier.

Behöver du en ny eller uppdaterad webbplats, nya broschyrer eller hjälp med din kommunikation i sociala medier? Kanske är det dags att ta in en kostnadsuppskattning från en reklam-/webbyrå? Låt mig ge dig en förutsättningslös uppskattning baserad på dina önskemål. Kryssa för och fyll i vad du vill ha hjälp med, så återkommer jag med en detaljerad beräkning av priset. Helt förbehållslöst förstås. 

Kanske vill du hellre skicka ett mail eller ringa? Här kommer kontaktuppgifter:

Epost: expeditionedman@gmail.com
Mobil: 0703-19 20 26

Vad behöver du hjälp med?

  Webbsida i Wordpress:

  Antal sidor:
  1 sida - onepage2-4 sidor5 eller fler sidor

  Funktioner:
  KontaktformulärBloggWebbshopKoppling till sociala medier

  Texter:
  Jag har/skriver egna färdiga texterJag behöver hjälp att redigera/finslipa mina egna texterJag vill ha hjälp med texter från grunden

  Bilder och filmer:
  Jag har egna högupplösta bilder i rätt formatJag har egna högupplösta bilder men behöver hjälp att omvandla dem till rätt formatJag behöver hjälp att ta nya bilder eller att köpa bilder från bildbyråJag har egna högupplösta filmer i rätt formatJag har egna högupplösta filmer men behöver hjälp att omvandla dem till rätt formatJag behöver hjälp att ta nya filmer eller att köpa filmer från bildbyrå

  Sökordsoptimering:
  Jag tar själv fram vilka sökord som ska optimeras men behöver hjälp med optimeringen online, på sidanJag vill ha hjälp med hela sökordsoptimeringenJag hoppar över sökordsoptimering

  Domän och webbhotell:
  Jag behöver hjälp att söka och köpa domänJag behöver hjälp att boka webbhotell

  Utbildning:
  Jag behöver utbildning i hur jag uppdaterar texter, bilder och ev butik


  Trycksak:

  Ungefärlig storlek och antal sidor:

  Antal exemplar:

  Texter:
  Jag har/skriver egna färdiga texterJag behöver hjälp att redigera/finslipa mina egna texterJag vill ha hjälp med texter från grunden

  Bilder:
  Jag har egna högupplösta bilder i rätt formatJag har egna högupplösta bilder men behöver hjälp att omvandla dem till rätt formatJag behöver hjälp att ta nya bilder eller att köpa bilder från bildbyrå


  Sociala medier:

  Facebook:
  Jag har ingen Facebooksida och behöver hjälp att skapa en samt att regelbundet ta fram relevant innehållJag har en Facebooksida och behöver hjälp att regelbundet ta fram relevant innehåll

  Instagram:
  Jag har ingen Instagramsida och behöver hjälp att skapa en samt att regelbundet ta fram relevant innehållJag har en Instagramsida och behöver hjälp att regelbundet ta fram relevant innehåll