Välj en sida

Kommunikation med helhetssyn

Expedition Edman är en webb- och reklambyrå i Helsingborg som drivs av mig, Carina Edman. Med ditt varumärke i fokus tar jag fram kreativt, relevant och sökbart reklammaterial med proffsigt innehåll för digitala, sociala och tryckta medier.

Med mer än tjugofem års erfarenhet kan jag hjälpa dig med allt från konceptutveckling, formgivning, copywriting, kommunikation samt reklam- och webbproduktion. Slutresultatet kan vara allt från en webbsida till en bok. Eller en hel kampanj för utvalda kanaler.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte, så lägger jag upp en plan för hur vi tillsammans på ett konstruktivt och kostnadseffektivt sätt ska lyfta ditt varumärke och ditt erbjudande.

Önskar du få en hum om kostnaderna först? Fyll i ett enkelt formulär så får du en kostnadsuppskattning snarast!

Kontakta Expeditionen