Kerstins Keramik och Textil är en väl etablerad keramikverkstad med butik och kursverksamhet. Kerstin har med åren skapat en egen, unik stil och arbetar med traditionell keramik såväl som rakubränning. I sortimentet finns bland annat sju olika kompletta serviser, samt konstföremål i keramik och raku. Kerstin arbetar även med textilier, främst sidenmåleri i egen design. Allt är handgjort av Kerstin och finns att se i den charmiga butiken i Munkaskog nära Habo. Numera finns det även möjlighet att köpa Kerstins fina serviser via webbutiken.

Expedition Edman har tagit fram den nya webbsidan där produkter och kursverksamhet såväl som Kerstin själv presenteras utförligt. Samtidigt tog vi fram en WooCommerce webbutik med över 70 produkter och flera olika betalfunktioner.

www.kerstinskeramik.se

Citat från kund:

”Stort tack för samarbetet och skapandet av en helt ny hemsida och webbutik.  Ni har varit otroligt positiva, kreativa, tålmodiga  och pedagogiska, och har gjort ett fantastiskt  professionellt jobb. Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete.”  /Kerstin Persson