Referenser

På Expedition Edman finns mer än tjugofem års erfarenhet av marknadsföring och reklam- och webbproduktion för företag inom flera olika branscher. Resultatet kan vara allt från en webbsida till en bok. Eller en hel kampanj för utvalda kanaler. Här nedan finns en del referenser, kontakta mig gärna om du vill veta mer.

Bild och Ram på Råå

Bild och Ram på Råå

Bild och Ram på Råå har mer än 30 års erfarenhet i hantverkstradition inom kvalitetsinramning.  Under sommaren 2021 har erbjudandet utvecklats till att bli en komplett leverantör av reproduktions-, Fine Art print– och inramningstjänster. Bild och Ram på Råå är nu på gång att bli nordvästra Skånes ledande helhetsleverantör för tjänster inom bildkonst.

Expedition Edman har tagit fram den nya webbsidan där de tre benen presenteras; Reprofotografering, Printstudio och Ramverkstad.
www.bildaram.se

Kerstins Keramik och Textil

Kerstins Keramik och Textil

Kerstins Keramik och Textil är en väl etablerad keramikverkstad med butik och kursverksamhet. Kerstin har med åren skapat en egen, unik stil och arbetar med traditionell keramik såväl som rakubränning. I sortimentet finns bland annat sju olika kompletta serviser, samt konstföremål i keramik och raku. Kerstin arbetar även med textilier, främst sidenmåleri i egen design. Allt är handgjort av Kerstin och finns att se i den charmiga butiken i Munkaskog nära Habo. Numera finns det även möjlighet att köpa Kerstins fina serviser via webbutiken.

Expedition Edman har tagit fram den nya webbsidan där produkter och kursverksamhet såväl som Kerstin själv presenteras utförligt. Samtidigt tog vi fram en WooCommerce webbutik med över 70 produkter och flera olika betalfunktioner.

Dags att sticka ut eller från enhörning till igelkott

Dags att sticka ut eller från enhörning till igelkott

För att nå fram och sticka ut med sin kommunikation idag räcker inte längre enstaka spjutspetsinsatser (a lá enhörning) utan det behövs en matta av små budskap som sticker ut varje dag (typ igelkott). Det gäller att långsamt men medvetet bygga ett pussel av innehåll som till sist skapar användarens egen bild av ditt varumärke. Och det är inte ens säkert att de tre första pusselbitarna passar ihop, först när fyran och femman kommer blir bilden mer hel.

Fossilfri fordonstrafik. Evolution eller innovation?

Fossilfri fordonstrafik. Evolution eller innovation?

Den största skillnaden mellan evolution och innovation är att det bakom den sistnämnda finns en hjärna (eller flera) och att slutresultatet ofta är en mix av flera olika tekniker, idéer, drömmar, målsättningar och behov. Så om man vänder på det: när det finns ett hav av tekniker, idéer, drömmar, målsättningar och behov så borde vägen inte vara alltför lång till en innovation?