Referenser

På Expedition Edman finns mer än tjugofem års erfarenhet av marknadsföring och reklam- och webbproduktion för företag inom flera olika branscher. Resultatet kan vara allt från en webbsida till en bok. Eller en hel kampanj för utvalda kanaler. Här nedan finns en del referenser, kontakta mig gärna om du vill veta mer.

Dags att sticka ut eller från enhörning till igelkott

Dags att sticka ut eller från enhörning till igelkott

För att nå fram och sticka ut med sin kommunikation idag räcker inte längre enstaka spjutspetsinsatser (a lá enhörning) utan det behövs en matta av små budskap som sticker ut varje dag (typ igelkott). Det gäller att långsamt men medvetet bygga ett pussel av innehåll som till sist skapar användarens egen bild av ditt varumärke. Och det är inte ens säkert att de tre första pusselbitarna passar ihop, först när fyran och femman kommer blir bilden mer hel.

Fossilfri fordonstrafik. Evolution eller innovation?

Fossilfri fordonstrafik. Evolution eller innovation?

Den största skillnaden mellan evolution och innovation är att det bakom den sistnämnda finns en hjärna (eller flera) och att slutresultatet ofta är en mix av flera olika tekniker, idéer, drömmar, målsättningar och behov. Så om man vänder på det: när det finns ett hav av tekniker, idéer, drömmar, målsättningar och behov så borde vägen inte vara alltför lång till en innovation?